Hirdetés

A Borkai-ügyben zsarolás miatt indult eljárás és előállítások hírére újra hallatott magáról a választások után elnémult „ördög ügyvédje” – írja a PestiSrácok. A portál hozzáteszi, a névtelen blog szerzője azon akadt ki, hogy a zsarolók után folyik a hajsza, és nem az általa felvázolt összeesküvés-elmélet szálait bogozgatja a rendőrség

„Ez volt a második alkalom, hogy a magát csak ördög ügyvédjének nevező karaktergyilkos megfinanszírozta a posztját. Ám ezúttal hibázott: a fizetett hirdetés ugyanis leleplezi annak feladóját és kapcsolati körét. A Facebook transzparencia-oldaláról kiderül, hogy az ördög ügyvédjének »finanszírozója« ugyanaz, mint a választási kampányban a szombathelyi Balázsy Pétert gyalázó, lejárató oldal finanszírozója” – írja a PestiSrácok.

„Ez pedig alapjaiban cáfolja meg az »ördög ügyvédjének« bemutatkozóját, miszerint ő egy megfélemlített, kiszállni akaró jogász a Borkai-csapatból. A megrendelőt sokkal inkább a valódi patás ördögök soraiban kell keresni”

– fogalmaz írásában a PS.

A portál felteszi a kérdést: csak véletlen egybeesés, hogy a Gyurcsány Ferenc ügyvédjeként ismert Czeglédy Csaba ugyanilyen eszközökkel és tartalmakkal operál Szombathelyen?

A teljes cikk itt olvasható.