Nem is értem Karácsony Gergelyt. Mivel gazdagította tegnap Budapest Facebook-irodalmát? Sokallja a kormányzat augusztus…

Gepostet von Fidesz Budapest am Montag, 15. Juni 2020
Hirdetés

Nem is értem Karácsony Gergelyt. Mivel gazdagította tegnap Budapest Facebook-irodalmát? Sokallja a kormányzat augusztus 20-i kiadásait, adják oda azt a pénzt is, mert nem elég a Lánchíd felújításának támogatására a Tarlós-időkből megörökölt 6 milliárd. Ne már, kedves Gergely! – kezdi bejegyzését a fővárosi Fidesz–KDNP frakcióvezetője.

Miért nem a saját munkájával, a főváros költségvetésével foglalkozik nap mint nap? Ezt bízták Önre ugyanis a választók – hangsúlyozza.

A Lánchíd a Fővárosi Önkormányzat tulajdona. A tulajdon nem csak jogokkal jár (azt zárok le, amit akarok, ott szívatom meg az autósokat, ahol akarom), hanem kötelességekkel is. Például a szétmálló, lassan balesetveszélyes műtárgyak felújításának kötelezettségével. Az éves, több mint 300 milliárdos költségvetési pénz erre van – mutat rá Láng Zsolt.

Korábban írtuk

Ha van forrás öt főpolgármester-helyettesre, párttanácsadók és anarchista aktivisták milliós megbízásaira, párttársak brüsszeli posztolgatására 112 millióért, 1,7 milliós fizetésű PR vezetőkre, akkor a nemzet egyik szimbólumának megóvására miért nem jut? – teszi fel a kérdést.

Budapest Főpolgármesterének lenni megtisztelő, történelmi lehetőség. Sok alázatot, áldozatot és munkát követel. Ezek a szavak nem tudom, mit jelentenek Karácsony Gergelynek, de ha hisz a hivatali esküjében, cselekedjen végre Budapest és Magyarország érdekében! Kezdje el azonnal a Lánchíd felújítását! – zárja sorait.