Az ellenzéki politikus valótlannak tartja Veres János nyilatkozatát is, amelyben a volt pénzügyminiszter azt mondta: ők mindenkit, a hírTV munkatársait és a drogkereskedőt is le akarták buktatni, és az sem igaz, hogy Veres János környezetét megkereső férfi előbb beszélt volna a hírTV munkatársaival, mint a volt pénzügyminiszter embereivel.

„Az egész ország érdekében fontos lenne, hogy Draskovics Tibor világosan és egyértelműen válaszoljon a következő kérdésekre. Miért állította nagy nyilvánosság előtt a Magyar Országgyűlésben, hogy tett feljelentést, amikor nem tett? Miért kerülte meg a hivatalos utat? Előfordult-e máskor is, hogy személyesen adott instrukciót a nyomozást vezető szerveknek, vagy csak a hírTV munkatársainak börtönbe juttatása volt ennyire fontos? Negyedik: miért nem akarták lebuktatni a drogkereskedőt? Ötödik: honnan származott az az információja, hogy további információkért másfél millió forintot kell fizetni? Hatos kérdés: mi az oka, hogy Veres Jánossal ebben az ügyben folyamatosan nem mondanak igazat, és megpróbálják félrevezetni az ország közvéleményét?” – fogalmazott Révész Máriusz.

Mint arról korábban beszámoltunk: a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője, Petőfi Attila vallomásában azt mondta, 2008. május 23-án megkereste őt Draskovics Tibor, és tájékoztatta a hírTV két szerkesztőjét lejárató akcióról, és arról hogy a Veres János környezetét megkereső ember másfél millió forintért hajlandó információkat adni.

(hírTV, Lánchíd Rádió)