Fotó: YouTube (képernyőfotó)
Hirdetés

„És ha győztünk, akkor mi van?! Kormányzóképesek vagyunk?” – tette fel a kérdést a baloldali ellenzékről a közgazdász.

Rákay Philip közösségi oldalára közzétett videóban számol be Lengyel László „őszödi beszédéről”. A közgazdász a Klubrádiónak beszélt az ellenzék helyzetéről, az előválasztásról, és a legfontosabb jelöltekről, ezeket idézte Rákay.

Gyurcsány Ferencről Lengyel például azt mondta: ameddig „büszkén viseli” az „ellenzék hősének” címét, addig nagy baj van.

Gyurcsány Ferencnél vissza fognak kérdezni a kormányzására. És attól a pillanattól kezdve mindenki elfedi a szemét. Ilyen kormányzást akarsz? Ez a borzasztó ebben… Akkor itt egy káosz lesz…”

Korábban írtuk

Nem volt sokkal jobb véleménnyel Lengyel László Budapest főpolgármesteréről sem, szerinte Karácsony Gergelynek először fel kellene mutatnia valamit.

Most komolyan mondom, a negatív eredmény is jó volna, de bármilyen eredményt fel kellene mutatnia. Nem tudunk egy biciklisávon túlmenően semmit felmutatni”

– fogalmazott a közgazdász. „Nem értek hozzá, de miért ne vezethetnék egy kormányt. Ez nem megy. Ez Magyarország tragédiája” – tette hozzá.

Lengyel László szerint „tragikomikus” az a helyzet, hogy ugyanazok a jelöltek küzdenek ma, mint akik négy, nyolc, vagy adott esetben tizenkét éve. Összességében úgy véli: nagy lesz a baj, ha győzni fog az ellenzék.

Inkább attól félek, hogy a Jézus Mária győztünk esete fog fennforogni. Hogy ott állunk majd, és ha győztünk, akkor mi van?! Kormányzóképesek vagyunk? Képesek vagyunk egy országot rendbe hozni?” – tette fel a költői kérdést.

A videót teljes terjedelmében alább megtekinthetik:

Lengyel László balos megmondóember "őszödi beszédéből" világosan kiderül, mekkora a baj a baloldalon: nagy….

Posted by Rákay Philip on Sunday, July 25, 2021