A lap értesüléseit a párt megerősítette.

Hirdetés

A miniszterelnök levele szerint azért kéri a támogatást, mert – mint írja – a tét nem kisebb, mint hogy Magyarország továbbra is előre megy, vagy visszafordul a kudarcokkal teli Gyurcsány-korszakba.

„Egy veszélyekkel teli korba léptünk, ahol egyszerre kell megküzdenünk a járvánnyal, az egyre erősödő illegális migrációval, és Brüsszel, valamint a Soros-birodalom egyre agresszívabb beavatkozási kísérleteivel” – fejti ki levelében a kormányfő.

Orbán Viktor üzenetét azzal zárta, hogy jövő tavasszal rajtunk múlik, hogy merre megy tovább a nemzetünk. „Nem szabad visszafordulnunk, Magyarországnak előre kell mennie!” – olvasható, majd a miniszterelnök arra kéri a támogatókat, hogy amennyiben lehetőségeik engedik, adományukkal járuljanak hozzá ehhez a küzdelemhez, és támogassák a Fidesz kampányát.

Korábban írtuk

A miniszterelnök nem először szólítja meg támogatóit ebben a formában: a 2018. áprilisi országgyűlési választások előtt pár hónappal szintén írt levelet mindazoknak, akik adatközlés által hozzájárultak ahhoz, hogy a Magyarország Kormánya tájékoztassa őket az országot érintő legfontosabb ügyekről.