Az ELTE Bölcsészettudományi Kara esetében nem ez az első alkalom, hogy nyíltan politikai ideológiákat hirdetnek. Korábban genderszak indításával is próbálkoztak, illetve a jobboldali hallgatók véleményét erősen korlátozták. Az előadásokon is gyakori a balliberális „értékek” követendő példának való feltüntetése, míg a jobboldal szinte sátáni színben tűnik fel náluk. Ezúttal a Pride hónap alkalmából érezték fontosnak, hogy ismét nyíltan színt valljanak, és megerősítsék: az ELTE BTK jelenleg az ország első számú kultúrmarxista-képzője.

Hirdetés

Az Instagramon közzétett bejegyzést nem a hallgatói önkormányzat, de még csak nem is egy diákcsoport osztotta meg, hanem a kar hivatalos fiókja.

Ez azt jelenti, hogy a kar (és az egyetem) ismét nyíltan beállt az LMBTQ-propaganda mögé.

A különböző szivárványos zászlót tartó, illetve homoszexuális párokról készült fotókra szerkesztett üzenetek az LMBTQ-ideológia olyan alapfogalmait magyarázzák el a hallgatóknak, mint például az előbújás (coming out) vagy az LMBTQ betűszó jelentése. Az is kiderül, hogy hogyan lehet elkerülni, hogy megsértsünk egy homoszexuális személyt, de még a transzszexuálisokkal kapcsolatban is olvashatunk tanácsokat.

Egyébként feltehetőleg az ELTE BTK hallgatói otthonosan mozognak a témában, így kérdéses, hogy pontosan kinek is szánták ezt a propagandabejegyzést.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatja.

Korábban írtuk