A Magyar Mezőgazdasági Múzeum 2011 nyarán nyitja meg a lovak múlt- és jelenkori szerepét, tenyésztését, a lovas sportágakat és foglalkozásokat bemutató tárlatát, a Nemzeti lókiállítást. Az esemény kapcsán fiataloknak szóló, digitális amatőr fotópályázatot hirdetnek Lovak – ahogy én látom címmel.

A legjobb képeket a múzeum lovakról szóló kiállításában, a múzeum honlapján és a Facebook oldalán is bemutatják, az első 3 helyezettet pedig nyereményekkel is díjazzák!

Nevezés: a képeket e-mail-ben várják, amelyben az alábbi adatokat kérik feltüntetni: pályázó neve, életkora, lakhelye (csak településnév) és telefonszáma.

Formai követelmények: jpg formátum, minimum 1280×1024 pixel (bármilyen méretarány), képenként maximum 4 MB méret.

Beküldési cím: lovasfotopalyazat@mmgm.hu

Beküldési határidő: 2011. május 30.

A pályázatban való részvétel feltételei:

* A pályázaton maximum 18 éves fiatalok vehetnek részt.

* Egy pályázó legfeljebb 3 db, saját készítésű képet küldhet be.

* A képek zsűrizését a Magyar Mezőgazdasági Múzeum végzi, a döntés ellen fellebbezni nem lehet.

* A pályázat eredményét 2011. június 10-én tesszük közzé a múzeum honlapján és közösségi oldalán. A bemutatásra kerülő képeknél a szerző nevét és életkorát tüntetjük fel.

* A pályázó hozzájárul a képek kiállítási, reklám célú és on-line felhasználásához a múzeum honlapján és közösségi oldalán, nem kizárólagos joggal. A múzeum a beérkezett képeket és a pályázó adatait harmadik félnek nem adja át.

* A bemutatott képek beküldőit meghívjuk a kiállítás megnyitójára, ahol nyereményüket is átvehetik.

* A képek beküldésével a pályázó tudomásul veszi és elfogadja a feltételeket.