Az iskola vezetőjét és egy tanárt lőtt fejbe, a biztonsági őrt pedig megsebesítette egy fegyveres Csepelen egy alapítványi iskolában. Az okok egyelőre ismeretlenek. A környéket lezárta a rendőrség és ellenőrzi az áthaladókat. Este egy csuklyás, maszkos férfi rontott be az épületbe és egyelőre tisztázatlan okból három lövést adott le. Hallgassa meg!

Egy alapítványi általános és szakképző iskolában az eddigi információk szerint egy férfi bement az intézménybe, lövöldözni kezdett, ennek során három személyt lőtt meg. Két férfi a helyszínen életét vesztette és a biztonsági őrt pedig kézsérülésekkel szállították kórházba a mentőszolgálat munkatársai – mondta el Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese a helyszínen a csepeli általános iskola előtt. Az intézmény vezetője, tehát nem az igazgatója, mert alapítványi iskoláról van szó, illetve az egyik tanár az elhunyt. Folynak a tanúkutatások, illetve a tanúk meghallgatása, illetve majd a sérültnek a meghallgatása a kórházban, amennyire a műtét után ez lehetővé válik. Nem volt rendezvény az iskolában, gyerekek sem tartózkodtak már az intézményben.

A rendőrség még késő este is helyszínelt és minden kivezetőt utat ellenőrzött. Budapest rendőrfőkapitánya öt millió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Az eset a Széchenyi utcai Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában történt.