Fotó: YouTube (képernyőfotó)
Hirdetés

Az Apró-villában élő DK-elnök az utóbbi években rendszeresen arról beszél, hogy amennyiben a hatalom közelébe kerül, földönfutóvá teszi, kirúgatja vagy lecsukatja a másik politikai térfélen állókat. Az alábbiakban ezekből a megszólalásaiból gyűjtöttünk össze néhányat.

2020. augusztus 1., Facebook:

„Vidnyánszky és társai addig maradnak, amíg Orbán. Utána buknak. Sőt! Minden értelemben földönfutók lesznek. Nem lesz árokbetemetés. Zárójel lesz. Levegőtlen világ azoknak, akik megölték a magyar szabadságot. Így van ez rendjén. Higgadtan, racionálisan, szárazon.”

2020. szeptember 7., ATV:

„Arra fogom bátorítani az új kormányt, hogy azok, akik vezető szerepet játszottak ennek a rendszernek a felépítésében, az ő szolgálatukra ne tartsunk igényt […] nem gondolnám, hogy egy szabad világban azoknak, akik ezt tették az országunkkal, szerintem elárulták, azoknak a munkájára számítani kellene egy új kormánynak. […] Ez a bejegyzés nem csak Vidnyánszkyról szól, ez mindenkihez szó. Értse meg mindenki, nem lehet büntetlenül elkövetni mindazt a hazával, amit ők elkövettek.”

2021. április 8., Országgyűlés:

„Az a helyzet, kérem szépen, hogy ma Magyarországon sokkal kevesebbért, mint amit önök tesznek, embereket elvisznek és becsuknak. Szeretnék önöknek valamit mondani: magukat is el fogják vinni, nem is olyan soká, egy év múlva, másfél év múlva, mert maguk nem megvédték a magyarokat, hanem hozzájárultak ahhoz, hogy százak haljanak meg, és ezért maguk lesznek a felelősek, és mi ezt a felelősséget számon fogjuk kérni. Tudják, mikor? Amikor győzünk. És tudják, mikor fogunk győzni? Jövőre. És maguknak nem lesz kegyelem, szeretném mondani. Viszontlátásra!

Gyurcsány fenyeget❌“NEM LESZ KEGYELEM!”📌Gyurcsány Ferenc ismertette a programját.🤬Aki nem ért egyet a baloldallal, azt “elviszik.”#gyurcsany #dk #politika #baloldal

Posted by A Riporter on Wednesday, April 7, 2021

2021. augusztus 2., Facebook:

„Akkor most csendesen megjegyzem: börtön lesz ebből fiúk és lányok. Megérdemelten. Aztán majd meséltek egymásnak a polgári erkölcs felsőbbrendűségéről. Filmekben úgy láttam, hogy kanállal a csöveket kell ütögetni. Kezdjétek megtanulni a technikát. Szükségetek lesz rá.”

Korábban írtuk