Hirdetés

„A Liberális párt elnökét veti be aduászként Pest megye 1-es számú körzetében a Demokratikus Koalíció. A Gyurcsány-pártban mindez eldöntött tény, a hivatalos bejelentés után Bősz Anett fotójával jelent meg az Európai magyarok című Gyurcsány-párti kiadvány” – olvasható a lapban.

A Magyar Nemzet szerint Bősz Anett igazolása a DK-hoz egy tendencia része. Gyurcsány Ferenc pártelnök látványosan erősíti és fiatalítja pártját, ezzel is közelebb kerülve a fiatalabb korosztályhoz. „A pártelnök nem óvatoskodik, agresszív politikai stílusával más hanyatló vagy éppen feltörekvő baloldali pártok már hatalomban lévő erős vagy népszerű embereit csábítja át a DK-ba” – írták.

Emlékeztettek, az egy évvel ezelőtti önkormányzati választáson az MSZP színeiben Budapesten győzelmet arató Kiss László (Óbuda) és Szaniszló Sándor (Pestszentlőrinc-Pestszentimre) polgármesteri székük elfoglalás után egyből a Demokratikus Koalícióhoz igazoltak.

Mint írták, az MSZP mellett Gyurcsány Ferenc már a Momentum fiatal agrárszakpolitikusát is megszerezte két héttel ezelőtt, ezzel is helyet véve el a legnagyobb baloldali riválistól vidéken. Benedek Szilveszter, a Momentum korábbi Veszprém megyei listavezetője mostantól a DK-t képviseli a megyei közgyűlésben. A harminchárom éves politikus már a DK agrárkabinetjét vezeti, akinek Gyurcsány nem kevesebbet ígért, mint hogy egy esetleges kormányváltás után megvalósíthatja agrárprogramját – olvasható a lapban.

Korábban írtuk