Fotó: Képernyőfotó
Hirdetés

Mint ismeretes, Magyar Péter egy belvárosi szórakozóhelyen csapott botrányt múlt péntek hajnalban. A Tisza Párt alelnökét biztonsági őrök vezették ki egy belvárosi klubból, miután minősíthetetlenül viselkedett. Amikor mindezt az egyik vendég a telefonjával rögzíteni akarta, a politikus a készüléket erőszakkal elvette a férfitől, és állítólag kérésre sem adta azt vissza.

A BRFK sajtóosztálya úgy tájékoztatott, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak az eset miatt.

Azóta a hatóságnál jelentkezett egy szemtanú, aki azt állítja, látta, hogy miután a biztonsági őrök eltávolították a még a szórakozóhely előtt is botrányosan viselkedő Magyar Pétert, a „bizonytalan léptekkel közlekedő” politikus a rakpart lépcsőjéről „egy laza mozdulattal” a zsebéből a vízbe dobott egy telefont.

Valószínűsíthetően azt, amelyet előzőleg elvett.  

Korábban írtuk

A Ripost információi szerint a készülék tulajdonosa az V. kerületi rendőrkapitányságnál tett feljelentést az erőszakkal történt eltulajdonítás miatt, az ügyről az Index érdeklődésére az alábbi válasz érkezett a rendőrségtől:

„A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni” – olvasható a Mandiner összefoglalójában.