Hirdetés

Az Indexnek az egyik szemtanú elmondta, hogy a közelben volt akkor is, amikor a dulakodás elkezdődött. Elmondása szerint a dolog azzal kezdődött, hogy Magyar Péter a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival. Nem hallotta, miket mondtak egymásnak, de a másik férfi ráfogott Magyar nyakára, majd dulakodni kezdtek. Ezután jöttek a biztonságiak, és szétválasztották őket – írja a hírportál.

A portálnak nyilatkozó másik szemtanú is hasonló módon, bár kicsit más szemszögből számolt be a történtekről. Ő azt mondta, társaságával hajnali 2 óra körül értek a szórakozóhelyre, akkor Magyar már ott volt. Azt nem látta, hogy a dulakodás miként kezdődött, csak akkor figyelt fel a történtekre, amikor két biztonsági őr kikísérte Magyar Pétert a szórakozóhelyről hajnali négy körül. Ezzel viszont – elmondása szerint – a történet nem ért véget, ugyanis

Magyar Péter a szórakozóhely előtt is balhézott. Azt kiabálta, hogy „Ez fenn lesz a neten”, majd a biztonságiakkal is dulakodásba keveredett.

A Tisza Párt alelnöke a viselkedése alapján erősen ittas lehetett – tette hozzá.

Az Index információi szerint a dulakodás oka az volt, hogy Magyar elvette és eldobta az egyik őt videózó vendég telefonját. Emiatt a férfi feljelentést tett.

A Media1 azt írja,

Magyar Péter is posztolt a Facebookon incidensről, de a bejegyzése hamar elérhetetlenné vált.

A lap egyik olvasója azonban még annak eltávolítása előtt megörökítette a tartalmát, amely így szólt: „Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…”

A Tisza Párt alelnöke fél kettő körül egy hosszú posztot tett közzé a történtekkel kapcsolatban, amelyben azt írja, hogy csütörtök este „több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket”.

„Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni. Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és szelfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt” – írta bejegyzésében.

Magyar úgy folytatta, hogy a provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. „Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen” – tette hozzá.

A további részletekről IDE KATTINTVA az Indexen olvashatnak.

Korábban írtuk