A harmadik hullám javában tombol, különböző módszerekkel igyekeztek az országok gátolni a vírus terjedését. Egy ideje azonban tudható, hogy a járványból egyetlen kivezető út a tömeges oltás – erről beszél legújabb videójában Rákay Philip.

Hozzáteszi: Magyarországon példás gyorsasággal zajlik a vakcinák beadása, kétszer annyi embert oltottak be hazánkban, mint az uniós átlag. Ez annak ellenére sikerült, hogy az európai bürokraták kikötötték: egyetlen nyugati gyártóval se állapodhatnak meg külön a tagállamok, ők vállalták, hogy intézkednek mind a 27 tagország nevében.

„Gyurcsánytól Karácsonyig az egész balos banda Brüsszelt ünnepelte” – mondja a videóban Rákay Philip.

Hirdetés
KI A HIBÁS? MINDENKI EZT KÉRDEZI…

KI A HIBÁS? Miért nem lehet gyorsabban oltani? Miért nincs elég vakcina az Unióban? Hogy állnánk most, ha a brüsszeli bürokratákra, vagy az őket mindig kritika nélkül, ájultan követő baloldalra vártunk volna vakcia-ügyben? Számtalan nyomasztó kérdés, a válaszok ebben a videóban.Add tovább!!!

Posted by Rákay Philip on Monday, March 29, 2021

Az Orbán Viktor vezette magyar kormány azonban megállapodott keleti gyártókkal is, hogy több forrásból biztosítsák az ország lakosságának szükséges vakcinamennyiséget. Az Európai Unió országai közül elsőként hozták meg ezt a döntést, mint utólag kiderült, igen bölcsen.

Erre válaszul Gyurcsányék kampányt indítottak a kínai vakcinák ellen. Mint láthattuk: a DK a közösségi médiát elárasztotta a keleti vakcinák megbízhatóságát megkérdőjelező bejegyzésekkel.

Mindeközben a számok a kormányt igazolják: Izraelben 110, Nagy-Britanniában 44, Magyarországon csaknem 22 százalékos az átoltottság, ezzel szemben Hollandiában kevesebb mint 10 százalék ez az érték.

Az unióban egyedülálló magyar oltási arányt csak a keleti vakcinákkal lehetett elérni. A Gyurcsány–Karácsony-féle koalíció pedig pont ezeknek a készleteknek a beszerzését akarta elgáncsolni…

Korábban írtuk