Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Homályos magyarázkodásba kezdett a Migration Aid Alapítvány vezetője, hogy miért mondta egy hangfelvételen, hogy Soros állítólagos emberbarát akciói csupán a magyarországi befolyásszerzésre irányulnak.

Fotó: ShutterStock.com, illusztráció

Homályos magyarázkodásba kezdett a Magyar Idők cikksorozata kapcsán a Soroshoz köthető Migration Aid Alapítvány operatív vezetője, Siewert András. Mint ismert, a Magyar Idők több írásában, hangfelvételekkel is alátámasztva arról számolt be, hogy Siewert András egy oknyomozó újságírónak elárulta, hogy Soros György állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy politikai befolyást szerezzen Magyarországon.

A szűk körű tájékoztatón a Migration Aid Alapítvány operatív vezetője a beszámolók szerint arról beszélt, hogy néhány hónapja megkereste őket egy külföldi cég, ennek kapcsán kezdettől fogva azt érezték, mintha adatokat akartak volna kiszedni belőlük, mégis belementek a találkozóba. Azt is elmondta, hogy a találkozóról a magyar civilek titokban kép- és hangfelvételt készítettek. A hangfelvételt persze nem mutatta meg a szervezet vezetője, de titkosszolgálati hátteret, sőt izraeli és finn szálat is emlegetett.

A Magyar Idők teljes cikkét IDE kattintva tekintheti meg.

(Magyar Idők, demokrata.hu)