Dr. Grezsa István, a Fidesz hódmezővásárhelyi önkormányzati képviselője közleményben reagált a Mindenki Magyarországa Mozgalom megalakulására.

Fotó: Mindenki Magyarországa Mozgalom, Facebook

Fotó: Mindenki Magyarországa Mozgalom, Facebook

Ma délután Márki-Zay Péter unokatestvérével, Hadházy Ákossal bejelentette a legújabb ellenzéki párt, a Mindenki Magyarországa Mozgalom létrejöttét. Mi azonban, ahogyan eddig, ezután is azért fogunk dolgozni, hogy ez az ország a magyarok Magyarországa legyen. A közeledő választások tétje, hogy Magyarország mindenkié, vagy csak a magyaroké lesz. Amennyiben a Márki-Zayhoz és Hadházyhoz hasonló elvtelen, a hatalomért bármire képes megélhetési politikusok lehetőséget kapnak, az első adandó alkalommal elárulják és kiszolgáltatják az országot.

– írja a közlemény.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom vasárnap alakult meg. Márki-Zay Péter és Hadházy Ákos mellett az elnökség tagja még a néhány éve KDNP-sből ellenzékivé lényegülő Lukácsi Katalin, a 2014-es Fidesz-KDNP-s kétharmadot 2015-ben megdöntő Kész Zoltán, az LMP-ből 2018-ban kilépett Ábrahám Júlia, a siófoki körzetben az országgyűlési választáson ellenzéki és civil hátszéllel elinduló Magyar György, valamint Siófok polgármestere, Lengyel Róbert.