Minden kapcsolatot megszakított a Jobbik Molnár Enikővel azzal, hogy a párt szerződést bontott Jakab Péter volt kabinetfőnökével, akinek augusz­tus végéig volt megbízatása a pártnál. A Magyar Nemzet információi szerint Molnár kizárása a pártból azért nem történik meg, mert az egykori kabinetfőnök már évek óta nem is tagja a Jobbiknak. Úgy tudják, Molnár Enikő a Jobbik V. kerületi szervezetébe lépett be, pár évvel később pedig egy levélben tájékoztatta a tagságot kilépési szándékáról, amelyet azzal indokolt, már nem elégedett a párttal.

Hirdetés

Ennek ellenére Molnár, aki ekkor már Jakab Péter akkori szóvivő mellett dolgozott, igen szép karriert futott be. Tagja volt a Zöld Válasz Egyesületnek, kabinetfőnök az elnök Jakab mellett, továbbá a mai napig fel van tüntetve a neve a Jobbik alapítványának kuratóriumi tagjai között.

Molnár Enikő évekkel ezelőtti kilépésének tényét erősíti, hogy május végén, amikor a párt elnöksége fellázadt ellene, minden pozíciójáról lemondott a Jobbikban, arról azonban nem esett szó, kilép-e a pártból is. Emellett Jakab Péter bizalmasa rendre a párt aktivistájának titulálta magát, aki több mint egy évtizeden keresztül segítette a Jobbik munkáját.

Vagyis az, hogy Molnár Enikő párttagság nélkül ennyi pozíciót tölthetett be, nem meglepő, az viszont annál inkább, hogy a Jobbik olyan személy ellen indít etikai és fegyelmi vizsgálatot, aki nem is tagja a pártnak.

A további részletekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.

Korábban írtuk