Az azonban, amit az ellenzéki politikusok és sajtójuk művel a lélegeztetőgépek témakörében, tudniillik, hogy először majd nem lesz elég, és mind meghalunk, majd már túl sok is van, és ez tiszta pénzkidobás, mindez persze egy, az egész világunkat megbénító, ijesztő és kiszámíthatatlan járvány kellős közepén, nos, mindez még Ceglédinél is kiverte a biztosítékot.

Hirdetés

Olyannyira, hogy egy Facebook-kiírásban meg is osztotta ezzel kapcsolatos gondolatait a nagyközönséggel:

Tényleg a legkedvesebb hangomon kérem: ne őrüljünk már meg, hogy most meg azért b*szogatjuk a kormányt, mert TÚL SOK lélegeztetőgépet vett.
Pláne, ha visszaolvasom azokat az akkortájt ugyane ellenzéki véleményvezérek által orrba-szájba osztott, tavaszi „tudományos” prognózisokat, melyek szerint miért nem érti meg ez a gyilkos kormány, hogy Magyarországon április végére már a tízezer gép is kevés lehet, és valószínűleg 102.000 koronás halott lesz idehaza. Elkerülhetetlen a tömeges fertőzési szakasz! Persze most kussolás meg mellébeszélés van erről, nulla darab kutató állt ki, hogy bocs, elszámoltam pár nullával. Nem, ellenkezőleg, pont azt várja, hogy dicsérjük meg, milyen jó, hogy időben szólt, hogy 3,4 millió magyar fertőzött lesz, mert pont ezért lett eddig csak 4123. Aham. Akkor mostantól minden orvos minden vizsgálatnál diagnosztizáljon leprát, majd gyűjtse be az elismerést, hogy a páciensnek hónapok elteltével sem esett le a füle. Csak épp a halálra készült, elvesztette a munkáját, elhagyta a családját, vagy megpróbált öngyilkos lenni a lepra-diagnózis miatt.
Röviden: a kormány sok lélegeztetőgépet vett. Önök kérték. Örüljenek neki!

Korábban írtuk

Nehéz ezzel az üzenettel vitatkozni.