A szocik megkezdték a felkészülést az EP-választásra – tudatta képviselőjük, Ujhelyi István, az MSZP EP-választási kampányfőnöke Facebook-oldalán. 

Fotó: MTI, archív, szerk. 

A szocik elsőként kezdtek el készülni az EP-választásra – döngeti mellét Ujhelyi István. Közleményében az MSZP és az EU tömjénezése mellett természetesen a főszerep a Fideszé és Orbán Viktoré, akik minden rossz okozói szoci olvasatban.

A Magyar Szocialista Pártnak elvitathatatlanul jelentős szerepe volt abban, hogy felvételt nyertünk az európai közösségbe; hogy Magyarország megbecsült és értékes tagja lett az Európai Uniónak. Elkötelezettségünket és tagságunkat a kormánypártok illiberális ámokfutása miatt valós veszély fenyegeti. A populista Fidesz-kormány vállaltan megtagadta az európai értékeket és megállapodásokat, tetteivel és propaganda kampányaival egyértelműen Magyarország kilépését készíti elő az Európai Unióból

– írja unásig ismételt frázisait a szoci EP-képviselő, aki elismeri, az EU messze nem tökéletes, de állítása szerint nekik remek ötleteik volnának az átalakításra. 

A mai helyzetben az az igazi magyar hazafi, aki bent tudja és akarja is tartani Magyarországot az európai közösségben. Az orbáni diktatúra megállításának egyik fontos állomása, hogy minél több ilyen hazafi kerüljön be az Európai Parlamentbe.

Jól ismerjük már az Ujhelyi-féle „hazafiakat”, akik az Európai Parlamentben saját hazájuk feljelentgetésével foglalatoskodnak, Magyarországot pocskondiázzák és megbüntetését szorgalmazzák. (A demokrata.hu e heti kvízében éppen Ujhelyi és társai gyalázatos tevékenységeiről emlékeztünk meg.)

Európai Magyarországot akarunk! – az MSZP megkezdte a felkészülést az EP-választásraA Magyar Szocialista Pártnak…

Gepostet von Ujhelyi István dr. am Freitag, 29. Juni 2018