„A Fővárosi Közgyűlés egyetlen bizottságában sem fogok dolgozni, mert a most Budapestet vezető pártok nem tartottak érdemesnek erre polgármesterként, közgyűlési tagként. Érdemesnek tartották viszont Pál Tibort, akit Ferencváros polgárai közel 30 év után kiszavaztak a város vezetéséből. A képen épp esküt tesz, miszerint a Költségvetési Bizottság tagjaként benneteket fog szolgálni” – fakadt ki közösségi oldalán Baranyi Krisztina frissen megválasztott ferencvárosi polgármester. Az általa említett Pál Tibor a IX. kerületi MSZP-szervezet elnökségi tagja.

Hirdetés

„Mindezt természetesen tudomásul vettem, de a pozíciókról szóló előterjesztéseket nem tudtam megszavazni, hiszen 10 perccel ezek tárgyalása előtt kaptam kézhez őket és ily módon szembesültem ezzel a helyzettel. Van, ami nem változik” – írta Baranyi Krisztina.

Számítani lehetett arra, hogy lesznek viták az ellenzéki szivárványkoalícióban, de talán a vártnál hamarabb jött el az az időszak, amikor a nyilvánosság előtt mennek egymásnak a csalódott politikusok…