Ezeket az információkat elsőként a Direkt36 cikkéből tudhatta meg a nyilvánosság: „Feltűnt két olyan kampányszakember is, akik már veteránnak számítanak az ellenzéki térfélen. Az egyikük Gál J. Zoltán volt, aki a 2010 előtti szocialista kormányokban töltött be magas pozíciókat, 2018 óta pedig Karácsony Gergely stratégiai tanácsadójaként dolgozik. A másik ilyen régi szakember Szigetvári Viktor volt, akinek szintén a szocialista kormányzás idején indult a politikai tanácsadói karrierje, most pedig a DatAdat nevű közösségi médiás cégén keresztül csatlakozott be a kampányba„ – írta a portál terjedelmes anyagában.

Hirdetés

Márki-Zay Péter kedden este, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában erről a következőket mondta:

Itt szerepel a DatAdat cég, Szigetvári Viktor és Bajnai, bocsánat, a Bajnai Gordonhoz tartozó DatAdat és Gál J. Zoltán. Ők voltak Karácsony Gergely stábja és óriási feladatot vállalva vitték tovább a kampányt egészen végig.

Ez pedig azt jelenti, hogy a Bajnai-féle DatAdat, azaz Szigetvári Viktor és Gál J. Zoltán a felelős azokért a tömegesen kiküldött, illegális üzenetért is, amelyekkel a választási kampányban bombáztak olyan embereket is, akik soha, sehol nem engedélyezték, hogy számukra a baloldali pártok reklámanyagokat küldjenek.

A teljes cikk elolvasható a Magyar Hírlap oldalán, IDE kattintva!

Korábban írtuk