Elképesztő érdeklődés övezi Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének kiszivárgásáról, annak körülményeiről és a következményekről szóló filmet – írja az Origo. Már több mint százezren voltak kíváncsiak az Elk*rtuk című nagyjátékfilmre, most pedig a Google magyar listáján a Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya producerek által készített alkotás óriási sikerét az is jelzi, hogy film kategóriában második helyen végzett az Elk*rtuk kifejezés.

Hirdetés

Deutsch Tamás, a Fidesz Európai Parlamenti delegációvezetője az Elk*rtuk brüsszeli filmbemutatója kapcsán a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy

Az az igazság, hogy az Elkr*tuk kapcsán legkevésbé annak filmes vetületéről esik szó, ez pedig már önmagában is árulkodó, annak az elismerése, hogy a kritikusai egyébként, mint filmalkotáson nem találnak fogást. A hatalmas érdeklődés, a vetítések sikerei mind azt mutatják, hogy ez tényleg egy jó film.

Mint ismert, a film óriási támadások kereszttüzébe került már a premiere előtt. Kálomista Gábor producer akkor elmondta, hogy

Számtalan olyan helyzetbe futottunk bele, hogy helyszínt akartunk bérelni, már meg is állapodtunk, amikor kiderült, hogy ez a film nem biztos, hogy kompatibilis azzal az eszmeiséggel, amit mondjuk a főváros vagy egy bizonyos helyszín képvisel.

A teljes cikk elolvasható az Origo oldalán, IDE kattintva!

Korábban írtuk