Kedves Kőbányaiak! Kedves Barátaim, Ismerőseim! Tegnap délután szembesültem azzal az eredménnyel, aminek elkerüléséért…

Gepostet von D. Kovács Róbert am Sonntag, 6. September 2020
Hirdetés

A X. kerület első embere leszögezte: tavasz óta mindent megtett azért, hogy elkerülje a fertőzést: sem rendezvényen, sem családi összejövetelen nem volt, csak a friss levegőre és a szabadba járt ki a családjával, emellett mindig és mindent fertőtlenítettek, viszont a kötelezettségeit teljesítenie kellett.

D. Kovács Róbert Antal szerint egy „hibát” azonban mégis elkövetett:

„Visszatérve a hivatalba jólesett újra találkozni a kollégákkal, nemcsak online, hanem szemtől szembe egyeztetni, értekezni. Az elmúlt napokban a bizalom erősebbé vált az aggodalomnál, egymás között nem vettünk maszkot, a kétméteres távolság is sérült, amikor beszálltunk közösen egy autóba. Ennek sajnos rögtön meg is lett a következménye” – írja a bejegyzésében. Az is kiderült, hogy a polgármestert Radványi Gábornak, a kerület alpolgármesterének kontaktjaként vizsgálták meg, miután kiderült az ő fertőzöttsége.

Ezt követően a PCR-vizsgálat nála is beigazolta a megbetegedést, sőt a családjának a tagjai is mutatnak tüneteket. A fideszes polgármester arra szólít fel, hogy mindenki vegye komolyan a védekezést, mert a vírus itt van közöttünk.

Korábban írtuk