A Tényőn ez év március 15-én történt családi dráma helyszínén a nyomozók, bűnügyi technikusok által összegyűjtött nyomok, vér- és DNS-minták mind azt támasztják alá, hogy az apa ölte meg a feleségét, majd két kislányukat, végül öngyilkos lett.

A megyei rendőr-főkapitányságra megérkeztek a március 15-én történt tényői családi dráma helyszínén rögzített vérnyomok és DNS-minták vizsgálata során készített szakértői vélemények. Azok tartalmáról, a nyomozás állásáról és eredményeiről csütörtökön tartanak tájékoztatót Győrben a főkapitányságon.

Információnk szerint a szakértői intézetbe küldött baltán, késen és a láncfűrészen nem voltak idegen DNS-ek, csak az áldozatoké és a családfőé.

Portálunk úgy tudja, igazságügyi orvos szakértők, műszaki szakértő, pszichiáter, valamint toxikológiai szakértők vizsgálták meg a mintákat és egyéb nyomokat. Az eredmények igazolták a megyei bűnügyi nyomozók megállapításait, megerősítették, hogy a férj milyen sorrendben végzett áldozataival.

Információnk szerint a szakértői intézetbe küldött baltán, késen és a láncfűrészen nem voltak idegen DNS-ek, csak az áldozatoké és a családfőé. Mindemellett az is megerősítést nyert, hogy a férj saját magát szúrta mellkason, ezt a szúrási irányok és azok erőssége bizonyítja.

Többször felvetődött, hogy a férj szörnyű tette előtt benyugtatózta a feleségét. Portálunk információja szerint a toxikológiai vizsgálat negatív eredményt hozott, tehát nem tett a férj nyugtatót a reggelibe.