A gyilkosság immár ötödik gyanúsítottját Zala megyében találták meg a nyomozók. A középkorú B. Csabát a veszprémi rendőrök fogták el. A férfi pontos szerepe még nem tisztázott, a nyomozók a kihallgatásokon és a veszprémi szórakozóhely kamerái által készített felvételek alapján azonosították az újabb gyanúsítottat.

A február 8-án hajnalban, az egyik veszprémi szórakozóhelynél történt gyilkosságnak ezzel együtt öt gyanúsítottja van: még a gyilkosság napján, az osztrák A2-es autópályán, a határtól 130 kilométerre elfogták az osztrák hatóságok Raffael Sándort és Németh Győzőt. Ők beleegyeztek gyorsított eljárású kiadatásukba, az osztrák hatóságok ezért e hét péntekén már ki is adják őket a magyar rendőrségnek.

Sztojka Iván több napig tartó bujkálás után feladta magát, azóta a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az ügy negyedik gyanúsítottját, P. Gábor 32 éves budapesti férfit hétfőn este Budapesten fogták el a rendőrök, az ő előzetes letartóztatásáról várhatóan szerdán dönt a bíróság.

(HavariaPress, hirtv.hu)