Láng Zsolt
Hirdetés

Láng Zsolt szerint a főpolgármester környezetvédelmi tanácsadója a kijelentésével megbánt minden keresztény hitét élő családot és szülőt. Hagyományainkra, keresztény életmódunkra sértő azon kijelentése, amelyben azzal vádolja a gyermekeiket megkeresztelőket, hogy ezzel a gyermekek jogait tiporják – fogalmazott.

A műsorvezető emlékeztetett, a Főpolgármesteri Hivatal egyik szakértője szerint be kellene tiltani a gyermekek keresztelését, mert szerinte az azt az üzenetet hordozza, hogy a gyerekekre nem vonatkozik az alaptörvény. Tehát alacsonyabb rendű állampolgárok, hiszen el lehet dönteni helyettük, hogy milyen vallásba kerülnek. Karácsony Gergely elhatárolódott a köztisztviselőtől és figyelmeztetésben részesítette – jegyezte meg.

Láng Zsolt azt mondta, ez egy nagyon szerencsétlen kijelentés volt a főpolgármester környezetvédelmi tanácsadójától, de mégsem lepődtek meg annyira, mert az elmúlt időszakban bizonyos kérdésekben a feje tetejére állt a világ, és pont azok, akik magukat liberálisnak, elfogadónak titulálják, és folyamatosan e mögé az álca mögé bújnak, a leginkább kirekesztőek, és megbélyegzőek.

Itt kevés „egy ilyen viszonylagos gyors és nyegle elhatárolódás”, ebben az esetben az illető kijelentései méltatlanná teszik őt arra, hogy a közt szolgálja – fogalmazott a politikus.

Korábban írtuk

Láng Zsolt szerint a magukat liberálisnak hirdetők kezdenek a többséggel szemben egy teljesen intoleráns magatartást felvenni, és egyre agresszívebben támadnak mindenki mást, aki nem úgy gondolkodik, mint ők, vagy nem olyan hite van mint nekik.