A korábbi 1,5 millió forint helyett idén családonként már 2,5 millió forintra pályázhattak az Alcsútdobozon, Felcsúton, Tabajdon, Válon, Kajászón és Vértesacsán élő, 45 év alatti, gyermeket nevelő párok, akik a meglévő ingatlanjaikat szeretnék felújítani.

Hirdetés

Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa bejelentette, hogy idén egyszeri alkalommal támogatja a Bicskén élő fiatalokat is, akik hamarosan pályázhatnak a támogatásra. A Vál-völgyi Fiatalokért Alapítvány 2017 óta a több mint 300 környéken élő családot támogatott az otthonaik felújításában, közel 700 millió forinttal segítette – emlékeztetett.

A Vál-völgyi Fiatalokért Alapítványt 2017-ben hozta létre Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport tulajdonosa azzal a céllal, hogy olyan életkezdési lehetőséget adjon a térségben élő fiataloknak, amellyel megalapozhatják jövőjüket, otthont teremthetnek családjuknak hazai terepen.

A pályázatra azok a 45 év alatti házaspárok, élettársak jelentkezhettek, akik Alcsútdoboz, Felcsút, Tabajd, Vál, Kajászó vagy Vértesacsa községek lakói és ott állandó lakcímmel rendelkeznek.

Korábban írtuk