A köztelevízió reggeli műsorában Derzsi Péter elmondta, hogy a sportoló nem adott okot a támadásra, nem szólt oda a három gyanúsítottnak, akik válogatás nélkül kötöttek bele a közönségbe.

A bűnügyi osztályvezető megerősítette, hogy a gyanúsítottak száma várhatóan nem bővül, a 27 fős társaságból csak Németh Győző, Raffael Sándor és Sztojka Iván kereste a balhét. Indítékuk egyelőre nem ismert. A rendőrök abban bíznak, hogy többet tudnak majd, ha beszéltek az Ausztriában elfogott Némethtel és Raffaellel, akikhez a napokban utaznak ki.

A bujkáló Sztojka enyingi házát átkutatták, de az alezredes nem árulta el, hogy találtak-e bizonyítékot – ellene egyébként nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki.

A késelésben megsérült kézilabdásoknak stabil az állapota. Az arccsonttörést szenvedett Zsarko Sesumot viszont újra meg kell műteni, Ivan Pesics pedig – akinek ki kellett venni a veséjét – nem biztos, hogy folytathatja sportolói pályafutását. A veszprémi gyilkosság újabb, megdöbbentő részleteit Riasztás című bűnügyi műsorunkban láthatják, este fél nyolctól.

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságokat a harmadik napja szökésben lévő Sztojka Iván ügyében – értesült a HavariaPress.

A rendőrség várja mindazok bejelentéseit, akik bármilyen információval rendelkeznek a 165-170 centiméter magas, kigyúrt testalkatú, kopaszra borotvált fejű Sztojka hollétéről. A bejelentéseket várják a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság elérhetőségein, illetve a 112-es vagy 107-es ingyenes segélykérő telefonszámon is.

(hírTV)