Azt mondja Fekete-Győr miniszterelnök-jelölt-jelölt úr, hogy ha ők kormányoznának, a lezárásokat már jóval korábban…

Posted by Dömötör Csaba on Monday, March 8, 2021
Hirdetés

Azt mondja Fekete-Győr miniszterelnök-jelölt-jelölt úr, hogy ha ők kormányoznának, a lezárásokat már jóval korábban bejelentették volna. Szabó Tímea is arról szólt egy interjúban, hogy már három héttel ezelőtt meg kellett volna lépni a zárásokat – idézte fel Dömötör Csaba.

A sok vérnyomásserkentő tulajdonságuk közül mindenképpen toplistás az, hogy teljesen hülyének néznek minket és titeket is – írta Dömötör Csaba, majd pontosan idézte az ellenzék korábbi követeléseit:

Jól emlékszünk ugyanis, hogy pár hete még velős vehemenciával követeltek nyitást:

– „Ideje lett volna végre bejelenteniük a korlátozások enyhítését” – így követelt a mostanra záráspártivá átlényegült Fekete-Győr.

Korábban írtuk

– A Momentum elindította a „Nyissuk újra Magyarországot, de ésszel” kampányt is. Fellazították volna a kijárási korlátozást, nyitották volna az éttermeket és szállodákat is.

– „Nyitni kell” – harsogta Ujhelyi István. Nyitotta volna a színházakat, mozikat, múzeumokat, éttermeket és a szállodákat is. Még egy közvélemény-kutatás eredményét is megosztotta, hogy alátámassza kampányát.

– A Jobbik sajtótájékoztatón követelte a nyitást, megjelölve azokat a helyeket is, amelyeket nyitnának.

Végezetül az államtitkár úgy értékelt: „Ha a felelőtlenséggel keresztezett összevissza beszédnek lenne olimpiája, mindannyian aranyesélyesek lennének. (Már ha a Momentum nem fúrná meg azt is.) Mivel egyelőre nincs ilyen, elég annyit rögzítenünk kellő határozottsággal: milyen jó, hogy nem ezek a figurák vannak a kormányrúdnál a mostani járványhelyzetben. Meg úgy egyébként is”.