Deák Dániel kijelentette: az ellenzék olyan intézkedések ellen is fellépett, amelyek mögött a társadalmi kutatások szerint hatalmas többség állt, így saját szavazóikkal is szembementek ezek a politikusok.

Hirdetés

A migrációs válságnál is „lyukra futott” az ellenzék azzal, hogy folyamatosan változtatta az álláspontját – közölte. A 2018-as országgyűlési választásnál a voksolók főleg a migrációs tematika mentén választottak maguknak pártot – folytatta -, de az ellenzék esetén nem volt egyértelmű, hogy milyen politikát követne a bevándorlás ügyében. Ez nagymértékben meghatározta az ellenzék választási eredményét, és ennek köszönhetően a Fidesz-KDNP harmadszor is kétharmados aránnyal tudott nyerni – fűzte hozzá.

Deák Dániel kitért arra is, hogy a járvány alatt hozott egészségügyi intézkedések után az utóbbi időben a gazdaságvédelmi akcióterv került az ellenzéki oldalon a. Azt állítják, hogy tömegesen mennek csődbe a cégek és rengeteg a munkanélküli, pedig a friss munkanélküliségi adatok ennek teljesen az ellenkezőjét mutatják – fogalmazott.

Korábban írtuk