Elismert hazai szakemberek előadásaival rendezik meg 2011. június 3-án a MagyarBrands program idei első konferenciáját, ahol a termékmarketing, a sikeres hazai gasztromárkák brandépítése, valamint Magyarország turisztikai vonzerejének kérdései kerülnek terítékre a vállalkozások és kutatók szemszögéből. A szimpózium nyitja meg a 2011-ben első alkalommal megrendezendő Dining Guide Food Showt a Millenáris Parkban.

A brandépítés szakértői, valamint jelentős hazai márkák képviselői veszik górcső alá a magyarországi kulináris brandek sikerének titkát, lehetőségeiket, és hazánk gasztronómiájának legérdekesebb kérdéseit a „Mit esznek rajtunk?” címmel megrendezett MagyarBrands Konferencián. A résztvevők között szerepel többek között Kozák Ákos, a GFK. Hungária Piackutató Intézet ügyvezetője, aki a magyarok étkezési szokásairól készült GFK kutatást mutatja be „Ennivaló szokásaink, avagy mit és hogyan eszik a magyar nemzet?” című előadásában. A szimpóziumon választ kapunk a többi között arra, hogy mit tehetnek az egyes brandek tulajdonosai azért, hogy sikeressé és ismertté váljanak hazánkon belül és kívül. Milyen innováció figyelhető meg a fogyasztói termékek piacán. Vajon még mindig a paprika országa vagyunk? Mi határozza meg a magyarok étteremválasztását? Mitől lehet sikeres egy gasztromárka?

Az eseményen Kozák Ákos mellett előadást tart: Wiszkidenszky András, a Dining Guide kiadója és zsűri elnöke, Kincses Márk, a Magyar Turizmus Zrt. marketing stratégiai titkára, László Géza, a Business Superbrands Szakértői Bizottság tagja, Eran Yasur, a Forum Publishing Ltd. kiadója, Aczél László, a Young & Rubicam vezérigazgatója, valamint Dr. Törőcsik Mária, a Pécsi Tudományegyetem Marketing tanszékének tagja.

Az előadásokat követően egy kerekasztal beszélgetés zárja a rendezvényt, amelyen a Pick, Kalocsai, Tokaji, Törley és Gyulai vezetői vitatják meg a népszerű hazai márkák brandépítésének lehetőségeit, a gasztromarketinget érintő aktuális kérdéseket. A konferencia vendégeit az előadások után a Dining Guide Food Show-n és a Budai Gourmet fesztiválon látják vendégül.

A MagyarBrands Konferencia idei témaválasztása szorosan kapcsolódik a Dining Guide Foodshow programjához, amelyet a Budai Gourmet fesztivállal egy helyen és egy időben rendeznek meg 2011. június 3. és 5. között a Millenáris Parkban. Az esemény a térség legnevesebb séfjeit, szakembereit és ínyenceit hozza el Budapestre, blogkóstolóval, főzőbemutatókkal, csokimanufaktúrák előadásaival és számos vonzó programmal várják az érdeklődőket. A szervező Dining Guide étteremkalauz nem titkolt célja, hogy a rendezvényeknek köszönhetően Budapest a régió kulináris fővárosává váljon.

További információ és jelentkezés a konferenciára: www.magyarbrands.hu

Jegyvásárlás a Dining Guide Food Showra: https://diningguide.jegy.hu/select.php