Deák Dániel a Facebook-oldalán videós posztban mutatta meg, hogyan üvölti a „Mocskos Fideszt!” Hajnal Miklós, az ellenzék diploma nélküli hegyvidéki képviselőjelöltje. A XXI. Század vezető elemzője úgy fogalmaz, ez egy kiszivárgott felvétel a baloldali „programhirdetés” főpróbájáról – írja a Mandiner.

Hirdetés

Hajnal Miklósról egyébként alaposan leszedte a keresztvizet a keddi interjújában Bangóné Borbély Ildikó, aki azért volt kénytelen távozni a közéletből, mert a Mandiner megírta, hogy a parlamenti önéletrajzával szemben nincs diplomája. Úgy fogalmazott: „Hajnal Miklóssal kapcsolatban pedig csak azt tudom mondani, hogy ez az etikai kódex valakire vonatkozik, valakire pedig nem. Mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mi fér bele a későbbi politikai élete szempontjából, és mi nem. A Momentum és Hajnal Miklós úgy döntöttek, hogy nem vállalják az ő hasonló ügyének a következményeit.

Én az első perctől kezdve vállaltam a felelősséget, és azt gondolom, hogy Hajnal Miklósnak is vállalnia kellene. Ha valami az egyik pártra vonatkozik, akkor a másik párt képviselőire és jelöltjeire is vonatkoznia kell.”

A teljes cikk elolvasható a Mandiner oldalán, IDE kattintva!

Korábban írtuk