Hirdetés

„A magát demokratikus oldal politikusának valló Szarvas Koppány Bendegúz, a Százados negyed önkormányzati képviselője folyamatos lejárató hadjáratot folytat a konzervatív oldallal szemben. Közösségi oldalán most viszont minden eddiginél mélyebbre süllyedt: lámpavassal (azaz felakasztással) fenyegeti a fideszeseket” – hívta fel a figyelmet a Ferenc József blog.

A cikkünk írásakor is látható, szerdán 17:39-kor publikált bejegyzésben a DK ifjúsági szervezetének korábbi vezetője – aki 2017-ben pártolt át az álomgyilkos Momentumhoz – ezt írta:

„Járványkezelés Fidesz-módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért” – fogalmazott. Bejegyzését egyébként így zárta: „Ne felejtsétek majd el, ki, mit tett a válság alatt!”

Remélhetőleg a választók valóban nem felejtik el…


Frissítés: a politikus csütörtökön este szerkesztette a bejegyzését, kitörölte az ominózus mondatot és bocsánatot kért – de nem a fideszesektől…

„Sokak szerint a szóképem volt durva, szerintem a kormány tettei, és következményei azok. De ha az erős fogalmazással plusz egy alkalmat adok a propagandának, hogy elterelje a figyelmet az egészségügyben uralkodó egyre durvább és méltatlanabb állapotokról, az részemről hiba, és ezért elnézést kérek azoktól, akiknek ezzel megnehezítettem a dolgát” – írta.

A Momentum színeiben politizáló Szarvas Koppány Bendegúz józsefvárosi képviselő elképesztő agresszivitást engedett meg magának, erőszakos halállal fenyegetett.

Hivatalos közösségi oldalára az alábbiakat írta: „Járványkezelés Fidesz módra. Nehéz erre szalonképesen reagálni, inkább csak úgy fogalmazok: megdolgoznak a fiúk a lámpavasért.”

Mint látható, a momentumos képviselő úgy véli, jogos lenne, ha a fideszeseket felakasztanák. Az a politikus, aki az ország több mint felének támogatását elnyert politikai ellenfeleiről, vagy azok szavazóiról ilyen gondolatokat képes megfogalmazni, ráadásul azokat nagy nyilvánosság előtt le is írja, méltatlanná válik arra, hogy bármilyen közösséget képviseljen és közéleti tisztséget lásson el.

A Fidesz-KDNP józsefvárosi szervezete felszólítja Szarvas Koppány Bendegúzt, hogy kérjen bocsánatot a józsefvárosi választóktól, valamint a magyar emberektől, és képviselői tisztségéről azonnali hatállyal mondjon le!

Józsefvárosi Fidesz