Morvai Krisztina támogatja a Békemenetet – adta hírül a Magyar Idők.

– Attól tartok, ez lenne az utolsó alka­lom – négy évig –, amikor nemzeti érzelmű, bevándorlásellenes magyar emberek tömegesen az utcára mehetnének, ha az ellenzék győzne – mondta a Magyar Idők megkeresésére a békemenetről Morvai Krisztina, indokolva, miért támogatja újbóli megtartását.

A Jobbik 2014-es európai parlamenti lista­vezetője, független EP-képviselő szerint, akik most hatalomba kerülhetnek az abszurd koordinált vagy csendben egyeztetett jelöltállítás révén, nyolc éven át brutálisan elfojtották a gyülekezési jogot.

– Március 15-én közvetlen közelről fújták az arcomba a rendőrök a könny­gázt ­2009-ben, amikor már hivatalosan EP-képviselőjelölt voltam. Borítékolom: ugyanez várna azokra, akik a migrációpár­tiak hatalomra kerülése esetén az első tízezer betelepített miatt az utcán próbálnának tiltakozni. Emiatt a következő öt hét és az április 8-i ország­gyűlési választás sorsdöntő lesz a magyarság számára – jelentette ki.

Mint ismeretes, az Echo TV Sajtóklubjában jelentette be Bayer Zsolt publicista, hogy a szervezők ez év március 15-re hirdették meg a Békemenetet.

Magyar Idők