Molnár Zsolt hangsúlyozta, tovább folytatják néhány hete indított Mentsük meg a Balatont! nevű aláírásgyűjtő akciójukat, amellyel elsősorban a szabadstrandok fizetőssé tételét, a vitorláskikötők privatizálását és a part túlzott beépítését kívánják megakadályozni.

Hirdetés

Kiemelte, a Balatont érintő kérdéseket a 2022-es országgyűlési választási felkészülés fókuszába kívánják tenni.

A szocialista politikus megerősítette, az MSZP ősszel a parlament elé terjeszti a Balaton-törvény átfogó módosítását, ehhez pedig a többi ellenzéki párt javaslatait is várják.

Molnár Zsolt közölte továbbá, azt is el szeretnék érni, hogy az ország minden szabad vízfelületét meg lehessen közelíteni kerékpárral.

Korábban írtuk


Bihal Dávid, az MSZP elnökségi tagja elmondta, az egész országra kiterjesztik aláírásgyűjtő akciójukat annak megakadályozása érdekében, hogy a „Fidesz és az oligarchák” kisajátíthassák a Balatont, amely az ország közös nemzeti kincse.

Molnár Zsolt: Mentsük meg a Balatont! – Folytatódik az aláírásgyűjtés

Molnár Zsolt: Mentsük meg a Balatont! – Folytatódik az aláírásgyűjtésCsatlakozzon Ön is! A Balaton mindannyiunké! https://mszp.hu/abalatonmindenkie Bihal Dávid, Eszik Bence, Camara-Bereczki Ferenc Miklós, Czeglédy Ádám

Gepostet von MSZP am Sonntag, 19. Juli 2020