Hirdetés

Az MSZP közleménye szerint a Fidesz kivérezteti a szociális üdültetést, amivel rengeteg embert megfoszt a megfizethető árú nyaralás utolsó lehetőségétől is, miközben több százmilliárd forintot osztogat szállodafejlesztésre a saját haverjainak. Szerintük a nyugdíjasok és a fogyatékkal élők már csak kívülről nézhetik, hogyan szépülnek a hotelek, mert a luxusjachtokon álomnyaralásukat töltő urizáló fideszes politikusok megüzenték nekik, hogy ők oda már nem mehetnek többet.

A szocialisták azt is írják, a kormány politikai értékrendjébe a szociális védőháló nem fér bele. Éppen ezért megnehezíti mind a támogatásra szorulók, mind a segíteni akarók sorsát. Az otthonápolás és a házi segítségnyújtás, az idősek, vagy éppen a betegek gondozása hatalmas erőfeszítéseket követelnek a szociális ágazat dolgozóitól, a kormány azonban továbbra sem hajlandó megbecsülni a munkájukat.

Végül kifejtik, a Fidesz hátat fordít mindenkinek, akinek a szociális ágazathoz van köze, legyen szó az idősekről, a fogyatékkal élőkről vagy a segítséget nyújtó dolgozókról, éppen ezért van szükség kormány- és korszakváltásra!

Korábban írtuk