A Soros-hálózat továbbra is azon dolgozik, hogy bevándorlóországgá tegye Magyarországot – reagált a Fidesz arra, hogy az Amnesty International is megtámadta az Alkotmánybíróságon a Stop Soros törvénycsomagot.

Fotó: MTI, archív

A Soros-hálózat ugyanazon dolgozik, mint eddig, bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot – mutatnak rá közleményükben. A Soros-szervezetek és Brüsszel minden akadályt el akarnak távolítani a migráció útjából: a Stop Sorost, a kerítést, a jogi határzárat, el akarják kerülni a bevándorlási különadót és el akarják venni a határvédelmet is. A Stop Soros célja az illegális migráció szervezésének megakadályozása, a bevándorláspárti erők éppen ezért akarják megsemmisíteni a törvényt. Megtámadták a magyar Alkotmánybíróságon, az Európai Bíróságon, a brüsszeli bizottság pedig kötelezettségszegési eljárást is indított miatta – emlékeztet a Fidesz. Ebből is látszik, hogy Brüsszel mostani vezetése bevándorláspárti és a Soros-hálózat befolyása alatt áll.

Ha ez a bevándorláspárti vezetés marad az Európai Unió élén a májusi EP-választás után, akkor nem csak folytatni fogják, hanem fel is fogják gyorsítani a migrációt – figyelmeztetnek.