Fotó: Szanyi Tibor Facebook-oldala (képernyőfotó)
Hirdetés

Mint ismeretes, az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom nevű pártot (IgenSzolidaritás, vagy ismertebb néven ISZOMM) mások mellett Szanyi Tibor és Székely Sándor (független országgyűlési képviselő) alapította 2020-ban.

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalomba igazolt a korábbi nyíradonyi MSZP-szervezet nyolc tagja – tudatta Huszti Andrea pártelnök.

Tatár Csaba, a bejelentkező csoport vezetője szerint a munkásképviselet új dimenzióba került az IgenSzolidaritás megjelenésével, „s így számukra, kétkezi munkásoknak ismét van politikai fedél a fejük felett”. „A hajdúsági munkáspolitikus” arról is beszámolt, hogy a megyében több százan érdeklődnek az új formáció iránt – áll az ISZOMM közleményében.

„Sokan a polgári ellenzék győzelmét féltik tőlünk, miközben lényegtelennek hirdetik az IgenSzolidaritást. Ezek a hamis megmondók fel sem fogják, hogy ebben az országban egyre többen vannak olyan dolgozók, akiknek sem Orbán, sem az ellenzéki »hatosfogat« nem jelent perspektívát. A párt »Igen, szocializmus!« elnevezésű programja ezeknek a dolgozói osztályoknak jelenti az általuk igényelt politikai képviseletet” – szögezte le Huszti Andrea pártelnök.

Korábban írtuk