Fotó: T. Szántó György/Demokrata
Fotó: T. Szántó György/Demokrata
Hirdetés

Én a tv-ből hallottam a beszédéről, majd hívott egy haverom, hogy menjünk ki tüntetni. De nekem olyan gyanús volt ez az egész, nem bíztam benne, hogy igazi tüntetés lesz, attól tartottam, hogy valami provokáció. Abban pedig nem akartam részt venni. Maga a beszéd nagyon felelőtlen dolog volt, ha egy kicsit okosabb, akkor este nyolckor a televízióban tartja meg, és kihagyja belőle azokat a szavakat, amiket én is szoktam használni” – fogalmazott a 888.hu érdeklődésére Nagy Feró.

„Gyurcsány Ferenc egyébként rendkívül tehetséges abban, hogy hogyan kell hatalomra kerülni. Nagy kihívás, de ha jövőre legyőzzük, talán már sosem jön vissza. Gyurcsány képes a pofonokat úgy beállítani, hogy közben ő lesz a mártír. Nagyon komolyan kell vennünk, mert a baloldal teljesen a kezében van. Baloldal? Hát még a Jobbik is. Rajta kívül nincs ott más… Az a párizsis csávó is… A nyomába sem érnek” – mondta a nemzet csótánya.

„Mindent el kell követni, hogy úgy maradjon minden, ahogy most van” – utalt a jelenlegi vezetésre a Kossuth-díjas zenész.

A teljes cikket IDE kattintva olvashatják el a 888.hu oldalán.

Korábban írtuk