A Márton napi lakomákhoz kapcsolódóan 45 étterem állt egy jó ügy mellé 2 fős ünnepi vacsora felajánlásával, amelyeket a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány árverésre bocsátott. A vacsorák aukciója 2011. október 15. és 31. között történt a www.gyerekmento.hu/jotevo online felületen. Minden licitáló a neki tetsző menük és éttermek listájából arra a vacsorára licitálhatott, ami neki a leginkább szimpatikus volt, a vacsoraárverés végén pedig a legnagyvonalúbb adományozó a kiválasztott étteremben költhet el egy emlékezetes vacsorát. Az aukcióból befolyt összeg a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatot illeti, amit a Gyermekrohamkocsi és a gyermek-mentőorvosi kocsik fenntartására fordítanak.

A jótékonysági licitben összesen 117-en vettek részt, a kampány eredényeképpen pedig 45 kiváló étterem két személyes vacsorája talált gazdára összesen 1.086.465 forint értékben.

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány büszke az eredményre. Az Alapítványnak nagy öröm, hogy a Világevő, 45 kiváló étterem és minden licitáló, aki csatlakozott a kampányhoz, segíteni szeretne a Gyermekrohamkocsi és a gyermek-mentőorvosi kocsik működtetésében, a magyarországi gyermekmentésben.