Hirdetés

A 88 vidéki egyéni választókerületből 86-ban győztek a kormánypárti jelöltek a vasárnapi országgyűlési választáson, köztük nyolc olyanban is, ahol a taktikaiszavazás.hu oldal előzetesen legalább 7,5 százalékosra becsülte a baloldali aspiráns előnyét.

Elhódították a kormánypártok Miskolc mindkét körzetét, továbbá Baranya megye 2-es, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 1-es, illetve a szigetszentmiklósi, a dunakeszi, a dunaújvárosi és az érdi választókerületet is.

Arra, hogy a Fidesz–KDNP szempontjából elképesztően jó eredmények minek köszönhetően történhettek meg, a győztes kormánypárti jelöltek sok érvet felhoznak.

A dunakeszi körzetben induló és győztes Tuzson Bence pél­dául a Magyar Nemzetnek úgy fogalmazott: a választókerületben élők a békét és a biztonságot választották, és nemet mondtak a káoszra és az acsarkodásra.

Korábban írtuk

– Körzetünk lakói ragaszkodnak ahhoz, hogy térségünkben továbbra is adott legyen a mindennapok nyugalma, az alkotómunka, a tervezhető és kiszámítható jövő. Az emberek pontosan tudják, hogy csak békében lehet építkezni, fejlődni. Közös munkánk eredménye, hogy Dunakeszi és térsége ma az ország egyik legdinamikusabban fejlődő térsége – mondta Tuzson Bence, aki szerint a választókerületben élők ezen az úton akarnak továbbmenni.

További győztes jelöltekről IDE KATTINTVA a Magyar Nemzet honlapján olvashatnak.