„Abban hiszek, hogy nekünk, magyaroknak akkor van jövőnk, ha magyarok maradunk” – Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszéde.

Erős családokból erős nemzet

Kemény munkával sikerült visszaszerezni az ország önrendelkezését. Sajnos azonban ellenfeleink nem ebbe az irányba akarják továbbvinni hazánkat. Márpedig ha Magyarország nem tud szabadon dönteni, akkor ki lesz szolgáltatva másoknak, a különböző érdekcsoportoknak, onnantól kezdve pedig már csak egy lépés, hogy politikai kérdésekben is diktáljanak neki. Ezért fontos, hogy milyen döntést hoznak a választók április 8-án – mondta a Demokratának Tuzson Bence. A kormányzati kommunikációért felelős államtitkárral a Stop Sorosról, a homo sorosensusról és az ENSZ vitaanyagának veszélyeiről is beszélgettünk.

Az aranykor krónikája, 3. rész:

Biztonságos ország

2010 óta számos területen javult a biztonság hazánkban. A három csapás törvénynek köszönhetően csökkent a bűncselekmények száma, javult az emberek biztonságérzete. Közel háromszáz kilométeres határzár épült fel, több ezer rendőr és katona, intelligens jelzőrendszer, hőkamerák és határvadászok, illetve jogi határzár tartja távol az illegális határátlépőket. A Magyar Honvédségben az elmúlt negyedszázad legnagyobb haderőfejlesztése zajlik.

A Demokrata legfrissebb száma február 21-től kapható az újságárusoknál.