„Engem és az ellenzéket támadják szándékosan manipulált, félreértelmezett mondatokkal, de Miniferi, akivel a Fidesz teleplakátolta az országot, nem zavarja őket, pedig kis termetű honfitársainkat biztosan sérti”

Hirdetés

– így reagált bocsánatkérés helyett Márki-Zay Péter a Telexnek arra, hogy érdekvédelmi szervezetek, valamint a Magyar Paralimpiai Bizottság is elítélte vasárnapi kijelentését, amelyben politikai ellenfeleire azt mondta, fogyatékosok. A baloldali ellenzék miniszterelnök-jelöltje a portálnak egy hosszabb válaszlevelet küldött, amelyből csak néhány mondatot publikáltak az internetes felületen – írja a Magyar Nemzet.

Írásos válaszában Márki-Zay Péter jelezte, hogy a fogyatékosokat tiszteli, akikre sértő megjegyzésként használta a fogyatékos kifejezést, azokat viszont nem.

„A propagandistákat nem tisztelem, és ott azokról a hitvány propagandistákról volt szó, akik hülyének tettetik magukat, pedig nem hülyék, csak gonoszak”

– fogalmazott. A Telexnek megküldött írásos reakciójában ezenkívül hosszan ír arról, hogy „Orbán Viktort a fideszes propagandisták tartják hatalmon a hazugságaikkal, a gyávaságukkal.”

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán, IDE KATTINTVA olvashatják.

Korábban írtuk