Hirdetés
Fotók: MTI/Kovács Attila, MTI/Szigetváry Zsolt, 444, Figyelő, szerk: demokrata.hu
Fotók: MTI/Kovács Attila, MTI/Szigetváry Zsolt, 444, Figyelő, szerk: demokrata.hu

Járvány, gazdasági válság, a nyilvánosságot megszálló hatalom – 1990 óta nem volt ilyen nehéz helyzetben a magyar sajtó – kezdi bevezetőjében a 444.hu. A kreált Index-botrányra hivatkozva, illetve a „maradék magyar szabad sajtó” függetlenségét megőrzendő döntött úgy a 444.hu szerkesztősége, hogy mostantól nem lesz elég úgynevezett pártatlanságuk megtartásához Soros-közeliség, vagy az olvasóiktól eddig összetarhált forintrengeteg, az oldal bizonyos „exkluzív” tartalmait fizetőssé teszik.

Mindezt kezdeti potom tízezer forintért vásárolhatja meg az oldalt sűrűn látogató olvasó, akinek – mint ígérik – visszautasíthatatlan ajánlatképp kéthónapos tagságot biztosítanak, ennek végén pedig többféle havidíjas csomagból válogathat a szerencsés támogató. Sőt, a következő hetekben akár a 444.hu stábjával közösen konzultálva alakíthatják ki a lap életének következő szakaszát.

Mint írják:

„a Körhöz csatlakozó, regisztrált támogatókkal közösen fogjuk kitalálni, milyen kedvezmények, juttatások, exkluzív tartalmak igazán fontosak a számukra, ezekhez csak ők kapnak majd hozzáférést. Azt szeretnénk, hogy a legtöbb anyagunk továbbra is ingyenesen elérhető maradjon, ezért is fontos, hogy akik megengedhetik maguknak, azok vegyenek részt a lap finanszírozásában.”

Korábban írtuk