Hirdetés

Erről is kérdezték az ATV-n Orosz Annát, a Momentum alelnökét, aki mindebben nem lát semmilyen problémát.

– Az, hogy valaki egy párt tagja, az nem abba a kategóriába tartozik, hogy közszereplő vagy politikai pozíciót vállal – mondta Orosz Anna. – Szerintünk az teljesen rendben van, hogy kisvállalatokhoz is eljut az európai uniós támogatás – tette hozzá később.

Cseh Katalin egyébként nem egyszerű párttag volt: 2013. január 25-től 2018. január 10-ig vezette a Pannónia Nyomda Kft.-t, eközben 2017 augusztusában a Momentum elnökségi tagjává választották, amint arról maga a párt is beszámolt, és a közleményben az is szerepelt, hogy „a Momentum alapítójaként 2015 óta a szervezet tagja. Az elmúlt fél évben a Momentum egészségügyi programján dolgozott, emellett a párt nemzetközi kapcsolatainak kiépítését segítette.”

Csütörtökön az Origo arról írt, hogy a Pannónia Nyomda Kft. több közbeszerzést is nyert Ferencvárosban. A közbeszerzésekben az a legérdekesebb, hogy a Pannónia olyan cégekkel pályázott közösen, amelyek benne vannak abban a céghálóban, amit az elmúlt években építettek ki a Cseh család üzlettársai – írja az internetes portál.

Korábban írtuk