Hirdetés

Nehezen engedik el Lackner Csaba kezét. Mint ismert, a kispesti szocialista politikus kapcsán a Magyar Nemzet és a HírTV az önkormányzati választások előtt hozott nyilvánosságra olyan kép- és hangfelvételeket, amelyeken közpénzek ellopásáról, önkormányzati pénzek visszaosztásáról van szó, ráadásul a videókon kábítószergyanús fehér por is látható.

A politikus ezzel együtt képviselői mandátumot szerzett, az önkormányzati testület alakuló ülésén át is vette a megbízólevelét, sőt – sokak felháborodására – még a Szociális és Lakásügyi Bizottság alelnökének is megszavazta a balliberális többség. Utóbb a szélsőbaloldali Mérce írt arról, hogy „hibás lista” került a képviselők elé, amit az Indexnek Gajda Péter polgármester is megerősített.

„Valóban nem ez volt az előterjesztői szándék, nem kap Lackner Csaba semmilyen pozíciót” – mondta Gajda.

Az egészen hihetetlennek tűnő magyarázatot Kocsis Máté sem hagyhatta szó nélkül.

Fotó: Somfai Sándor/Demokrata (archív)

„Kedves Mindenki a Túloldalon! Az milyen, hogy a kampány után végre felismertétek a kokainos videón a Lopós Lacknert, majd kizártátok a pártból, elhatárolódtatok tőle, de azért most megválasztottátok a lakásügyi bizottság vezetőjének, aztán pedig közlitek, hogy hibás volt a lista? Hm? Mi ez?

Nevetséges, gyáva, gazember dolog!

Gondolom, kellett a szavazata a korrupcióellenes csomaghoz…” – írta a Fidesz frakcióvezetője.

Kedves Mindenki a Túloldalon!Az milyen, hogy a kampány után végre felismertétek a kokainos videón a Lopós Lacknert,…

Gepostet von Kocsis Máté am Freitag, 8. November 2019