A behajtási hozzájárulások kiadásán túl a parkolás üzemeltetési feladatoknak köszönhetően 2011. január 1-től tovább bővül a Parking Kft. tevékenységi köre, ezzel együtt természetesen nőnek ügyfélszolgálati feladatai. A jelenlegi, a fuvarozóknak egyébként is nehezen elérhető pesti belvárosi ügyfélszolgálati iroda az alapterülete miatt nem felelne meg maradéktalanul az ügyfélkör elvárásainak, így elkerülhetetlenné vált a költözés. A helyszín kiválasztásánál a legkedvezőbb bérleti díj mellett elsődleges szempont volt az ügyfelek kényelmének biztosítása, az iroda könnyű megközelíthetősége közösségi közlekedéssel, valamint az akadálymentesítés. Több pénztár, több ügyfélszolgálat áll majd rendelkezésre. A Parking Kft. közbeszerzési eljáráson választotta ki az irodát a minél kedvezőbb ár érdekében, így sikerült jóval a – jelenleg igen alacsony – piac átlagár alatt, 7,53 euró/négyzetméter áron kibérelni a helyiségeket.

Az új ügyfélszolgálati iroda minden kívánalomnak megfelel, több busz járat áll meg az épület bejáratánál, kétféle kötöttpályás közlekedési megoldással is elérhető. Ezen kívül az Árpád-híd, Szentendrei út, Vörösvári út tranzitutakhoz is közel esik, megkönnyítve a fuvarozók eljutását. Az irodaház a 29-es, 65-ös, 86-os, 160-as, 165-ös, 206-os, 260-as jelzésű buszok, a 17-es villamos, és a Szentendrei HÉV segítségével közelíthető meg. Akik a közösségi helyett mégis az egyéni közlekedést választják, azoknak jó hír, hogy a környéken mindenütt ingyenes a közterületi parkolás. Az akadálymentesítésnek köszönhetően a kerekesszékkel és a babakocsival közlekedők is könnyen megközelíthetik a helyiséget.

A költözéssel párhuzamosan a fuvarozói igényeknek megfelelően a Parking Kft. tovább egyszerűsíti a behajtási hozzájárulásokkal kapcsolatos ügyintézést. A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületével (MKFE) kötött megállapodásban az MKFE vállalja, hogy az elkészült hozzájárulásokat elérhetővé teszi tagjainak. A fuvarfeladatot végző gépkocsi vezetője egyeztetett időpontban átveheti a behajtási hozzájárulást a nap 24 órájában az M0 Autohof Kamionparkolóban, munkanapokon 8.30-tól 16 óráig az MKFE székházában, 7-től 21 óráig a biatorbágyi és a XV. kerületi Scania szakszervizben.