A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága a lakosság segítségét kéri a Margit híd kőkoronáit megrongálók azonosításához.

Fotó: police.hu

Őket keresi a rendőrség.

A police.hu közlése szerint 2019. január 4-én és 2019. január 6-án ismeretlen tettesek megrongálták a Margit híd kőkoronáin lévő kőkereszteket.

A 2019. január 4-én történt rongálás kapcsán egy 25 év körüli, nagyjából 165 centiméter magas nőt, valamint egy szintén 25 év körüli, hozzávetőleg 175 centiméter magas, a bűncselekmény elkövetésekor sötét kabátot és fekete nadrágot viselő férfit keresnek.

A január 6-ai bűncselekmény kapcsán két 25 év körüli férfit keres a rendőrség, egyikük körülbelül 180 centiméter magas és a bűncselekmény elkövetésekor fekete kabátot, fekete nadrágot és barna cipőt viselt, a másik, nagyjából 175 centiméter magas tettes pedig fehér kabátot, világos nadrágot és fekete cipőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt és a férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.