A kedvezményre jogosító bónok története több mint száz évre nyúlik vissza, térhódítása azóta is töretlen. Sőt, az internet fejlődésével már nem csak előre kinyomtatott bónokat, hanem a világhálóról letölthető kuponokat is felhasználhatunk. Jelenleg, a gazdasági válság idején talán minden eddiginél nagyobb sikernek örvendenek a kuponok, hiszen most különösen megnézi mindenki, hogy mire mennyit költ.

„Kiváltképp az iskolakezdés idején figyelnek oda az emberek a költekezésre, hiszen – főként egy többgyermekes családban – százezer forint feletti összegre is rúghat a tanév indításának költsége. Az online kuponok segítségével 10-50% közötti kedvezménnyel vásárolhatnak azok, akik odafigyelnek a pénzükre. Csupán szét kell nézni a kupongyűjtő oldalon, és összeválogatni azokat a kedvezményeket, amelyekre szükség van” – mondja Besenyei Kálmán, a Napiakciók.hu ügyvezetője.

Az Iskolakezdési kuponakció során szeptember 13-áig négy hazai nagyváros, öt bevásárlóközpontjának üzleteiben lehet szert tenni megannyi kedvezményes vásárlási lehetőségre. A busapesti Árkád és Europark, valamint a nyíregyházi Korzó-, a debreceni Fórum és a pécsi Árkád bevásárlóközpontokban mindössze a www.napiakciok.hu-n található kuponokat kiválasztva és kinyomtatva lehet igénybe venni a kedvezményeket, és így akár 50%-kal olcsóbban indulhat az új tanév.