Az önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP szövetség szerezte messze a legtöbb szavazatot. Bár győztünk, de sok helyen érzékeny veszteségeket szenvedtünk – írja Orbán Viktor.

Hirdetés

„Közületek a legtöbben helyben is kormányzó erőkként fogtok dolgozni. Ahol Magyarország polgárai másra bízták a város irányítását, ott Rád is új feladat vár.

A legfontosabb, hogy mindig tartsd szem előtt: mi vagyunk az országépítők. Ezért arra kérlek, hogy saját településeden – akkor is, ha ellenzékben folytatod a munkádat – azt támogasd, ami jó a városodnak vagy a falvadnak. Állj ki minden körülmények között az emberekért, és bátran harcolj a helyiek érdekeit sértő, rossz döntések ellen.

Országépítő munkánkat kormányzati szinten is folytatni fogjuk.”

„A következő évekbentovább növeljük a gyermeket nevelő családok támogatását, erősítjük a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokkal közösen új munkahelyeket hozunk létre, és tovább csökkentjük a munkát terhelő adókat. Megvédjük Magyarország határait, és nemet mondunk a bevándorlásra. Nekünk a jövőben is mindig Magyarország lesz az első!”

– írja Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke.

Levelét bajtársi üdvözlettel így zárja: „Munkádhoz sok erőt és jó egészséget kívánok! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!”

Egy kis biztatás Miniszterelnök Úrtól!Így fogunk cselekedni, ezután is Tatabányáért dolgozunk!

Gepostet von Bereznai Csaba am Montag, 21. Oktober 2019