Orbán Viktor nélkül érdektelenségbe fulladt az újabb, Magyarországgal foglakozó EP-vita. Azonban senkit ne tévesszen meg a szerdai bohózat, mert májusig biztos, hogy ezt fogják csinálni. Brüsszel ugyanis nem tett le hazánk megbüntetéséről – hangzott el az ECHO TV Troll című műsorában. 

Fotó: Echo TV

Fotó: Echo TV

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa szerint az Európai Parlament szereptévesztésben van, hiszen nem azért találták ki, hogy megleckéztesse az uniós tagállamokat. Hozzátette: Orbán Viktor nélkül azonban nem lett show a műsorból. 
 
Szarvas Szilveszter, aki ott volt a brüsszeli vitán megjegyezte: konkrétan érdektelenségbe fulladt a vita. Nagyjából negyvenöten ültek a teremben és a résztvevők fele magyar volt, a többiek pedig Sargentini szárnyához tartoztak. A PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese is úgy véli, ha Orbán Viktor kimegy, telt ház lett volna az EP-ben. 

Az viszont, hogy a mostani vita bohózatba fulladt, még nem azt jelenti, hogy nem fontos nekik Magyarország megbüntetése. Továbbra is szívügyük Magyarország szankcionálása – magyarázta. 

Ne tévesszen meg senkit, hogy ilyen kevesen voltak, mert májusig biztos, hogy ezt fogják csinálni – jegyezte meg. 

Teljes adás: